15. listopada

Mostar domaćin turnira u brazilskom jiu jitsu

Kako je najavljeno na press-konferenciji, na turniru "BJJ Old Bridge Open 2021" će se suditi po službenim IBJJF pravilima, a natjecatelji će biti raspoređeni u IBJJF težinske kategorije, kao i u kategorije kidsa, juvenila i mastera.
Sport / Ostali sportovi | 06. 08. 2021. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportsko društvo Reflex Mostar po prvi put organizira međunarodni turnir u brazilskom jiu jitsu pod nazivom "BJJ Old Bridge Mostar Open 2021" koji će se održati 15. listopada 2021. godine u Sportskoj sali USRC "Midhat Hujdur Hujka" na adresi Sjeverni logor bb.

''Nakon već postojećih turnira u Tuzli, Sarajevu i Banja Luci, odlučili smo se na organizaciju turnira u Mostar na kojem će sudjelovati natjecatelji s područja cijelog Balkana. Smatram da uz naše suradnike, partnere i neizostavne prijatelje iz drugih klubova u Bosni i Hercegovini, možemo osigurati nabolje uvjete za sve natjecatelje, a naravno i posjetitelje", kazao je Jasmin Pandur, sportski direktor Sportskog društva Reflex Mostar.

Predsjednik Upravnog odbora Sportskog društva Reflex Midhad Brkan je istaknuo da pored većeg broja boraca iz Bosne i Hercegovine, očekuje i mnogo boraca iz regije, prvenstveno Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Kako je najavljeno na press-konferenciji, na turniru "BJJ Old Bridge Open 2021" će se suditi po službenim IBJJF pravilima, a natjecatelji će biti raspoređeni u IBJJF težinske kategorije, kao i u kategorije kidsa, juvenila i mastera.

Za sve natjecatelje će biti osigurana majica, piće osvježenja, diploma, kao i medalja, u svim kategorijama. Po završetku turnira bit će upriličene i specijalne nagrade za najbolje natjecatelje.

Najavljeno je i da će se turnir održati uz poštivanje epidemioloških mjera, posebno uzimajući u obzir stanje u trenutku održavanja.

Prijave za sudjelovanje na turniru će se vršiti preko najmasovnijeg svjetskog portala za organizaciju turnira u brazilskom jiu jitsu - SMOOTHCOMP.

Sportsko društvo Reflex Mostar osnovano je 2014. godine, s ciljem promocije borilačkih sportova, uz prioritet brazilskog jiu jitsu-

"Reflex" je također punopravni član Sportskog saveza Grada Mostar i WAKO Kickboxing saveze Bosne i Hercegovine.

Najznačajini rezultat pored osvojenih mnogobrojnih medalja u navedenim sportovima je i nastup na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu Veneciji 2018. godine (WAKO World Championship 2018) s osvojenim 4. mjestom.

Kopirati
Drag cursor here to close