Očekivanja

Mostar SG se nada priznanjima na izboru sportaša Mostara

Uskoro će proglašenja najuspješnijih sportaša i sportskih kolektiva u Gradu Mostaru, a u ovom klubu s razlogom očekuju mnogo.
Sport / Ostali sportovi | 09. 01. 2018. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači, igrači, stručni stožer i Uprava Mostar SG Staklorada dugo će pamtiti prošlu 2017. godinu u kojoj je njihov klub osvojio duplu krunu, predstavio Bosnu i Hercegovinu na pravi način na europskoj sceni, uspješno organizirao preliminarnu rundu UEFA futsal kupa, te ostvario 12 pobjeda na 12 mečeva u jesenjem dijelu sezone 2017/2018 u prvenstvu i Kupu BiH. Uskoro će pripreme za proljeće od kojeg su velika očekivanja, a uprkos ugodnoj prednosti u odnosu na konkurente, u ovom klubu planiraju angažovati nova kvalitetna pojačanja.

''U novoj godini želimo dodatno podići nivo igre i s tim u vezi uskoro ćemo angažirati nova, provjerena pojačanja. Nikome u proljetnom dijelu sezone neće biti lako, pošto jedan dvomeč u doigravanju može promijeniti sve. Novi format donio je mnogo draži u natjecanje'', kaže predsjednik kluba, Amel Bajgorić.

Uskoro će proglašenja najuspješnijih sportaša i sportskih kolektiva u Gradu Mostaru, a u ovom klubu s razlogom očekuju mnogo.

''Najbolji kolektiv u Mostaru u prošloj godini je Mostar SG Staklorad. Uspješno smo organizirali preliminarnu fazu UEFA futsal kupa, na njoj smo bili superiorni i u rezultatskom smislu, a zapaženi smo bili i u glavnoj rundi tog natjecanja. Prvaci smo BiH i osvajači Kupa. Što se tiče izbora najboljih pojedinaca smatram da neko iz Karate kluba Mostar treba ponijeti epitet najboljeg, obzirom na medalje sa Svjetskog prvenstva'', dodao je Bajgorić.

Kopirati
Drag cursor here to close