Škola atletike Mostar

Mostarske atletičarke se pripremaju za Europske atletske igre u Češkoj

''Ovo su mlade djevojčice pred kojima je budućnost, kao trener vidim njihov talent i potencijal.''
Sport / Ostali sportovi | 22. 08. 2022. u 18:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije mlade atletičarke Škole atletike Mostar užurbano se pripremaju za Europske atletske igre u Češkoj.

Igre će se održati od 2.9 - 6.9 u Češkoj (Brno), a discipline u kojima je planirano da nastupe mostarske atletičarke su 60m i skok u dalj.

''Jako smo sretni i ponosni što ćemo biti dio ovog događaja, koje će, ukoliko sve bude kako treba, biti naše prvo Europsko iskustvo. Ovo su mlade djevojčice pred kojima je budućnost, kao trener vidim njihov talent i potencijal. Pored njih dvije imamo još veliki broj djece koja pokazuju isto, nadam se da ćemo to usmjeriti na najbolji mogući način'', rekao je Armin Duzić, trener i osnivač Škole atletike Mostar.

Smotra mladih atletičara iz 16 zemalja Europe okupiti će preko 1700 sudionika. Nastupiti će atletičari uzrasnih kategorija (U15) (U14) (U13) (U12).

Nakon ovog nastupa, pred Školom atletike je veliki broj međunarodnih mitinga, prvenstava na kojima će nastupati mostarski atletičari/ke.

Nakon Češke, slijede im odlasci u Dubrovnik, Makarsku, Split, Trebinje i Beograd.

''Ovim putem se zahvaljujemo tvrtkama koje su nam pomogle u organizaciji putovanja i drugih troškova, a to su WizardHealth, Laboratorij Vele Lab, AB Neretva d.o.o'', priopćeno je iz Škole atletike Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close