Vitez

MTB Uphill - Uspon na ZABRĐE

Preko 150 sudionika koji su nastupili 2021. godine garancija su za još bolje izdanje XCU UPHILL-a
Sport / Ostali sportovi | 22. 08. 2022. u 11:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potvrda kvalitete ovog sportskog događaja je i nastup velikog broja vrhunskih sportaša, kao što su prošlogodišnja pobjednica Karla Kustura (PULS Sarajevo), nacionalni prvak Vedad Karić (ROTACIJA SPIN Zenica) i mnogi drugi.

MTB XCU utrka već dugi niz godina dio je kalendara biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine,te predstavlja veliki značaj za turizam i pozicioniranju Viteza na biciklističkoj mapi svijeta.

Foto: Facebook / MTB Uphill - Uspon na ZABRĐE

U nedjelju, 28.8.2022. imate priliku prisustvovati velikom sportsko-rekreativnom događaju, utrci "MTB Uphill uspon na ZABRĐE".

- START utrke je u 11h kod Konzuma u Vitezu (420 m.n.v.)
- CILJ utrke je na Zabrđu (1030 m.n.v.)

ONLINE PRIJAVE

Podsjećamo, organizator utrke je Biciklistički klub "Vitez" i Udruženje građana Zabrđe.

U sklopu događaja održava se utrka za djecu u parku pokraj Konzuma uz pokroviteljstvo poduzeća Ovnak i brenda Frosch s ciljem podizanja svijesti koje vožnja bicikla ima na fizičko i mentalno zdravlje i efekte koje biciklizam ima na ekologiju.

Također, kompanija Molson Coors i brend Ožujsko Pivo već drugu godinu za redom pokrovitelj je ovog projekta, ali ovaj put sa trosladnim pivom.

Očekujemo Vas u velikom broju, te želimo dobru zabavu svima, uz želju da svake godine imamo sve više ovakvih događaja koji nas unaprijeđuju kao pojedince i kao zajednicu. Uživajte u utrci!

Kopirati
Drag cursor here to close