Odustao od Wimbledona

Murray operirao cistu, kraj karijere sve bliži

Murray je nagovijestio da će ovo najvjerojatnije biti njegova posljednja godina igračke karijere te da bi prikladan kraj bio nastup u Wimbledonu ili na Olimpijskim igrama u Parizu.
Sport / Ostali sportovi | 23. 06. 2024. u 18:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedan veliki tenisač je došao jako blizu kraja. Andy Murray se borio, vratio nakon operacije kuka, borio, igrao turnire, ali sada opet je stigla jedna neugodna ozljeda leđa. Ako se može tako nazvati. Andy Murray, dvostruki wimbledonski pobjednik i bivši broj jedan je igrao Queen's, ali je nakon proslavljene 1000 pobjede odustao. Požalio se na bole u leđima.

Dodatne pretrage su pokazale postojanje ciste, koja mu je uklonjena operativnim zahvatom. Kako je do početka turnira u Wimbledonu ostalo tek osam dana, 37-godišnji škotski tenisač je bio prisiljen odustati od turnira na kojem je osvojio dva od svoja tri Grand Slam naslova, a u teniskom hramu, na središnjem terenu All England Cluba, osvojio je i jednu od svoje dvije zlatne olimpijske medalje.

Murray je nagovijestio da će ovo najvjerojatnije biti njegova posljednja godina igračke karijere te da bi prikladan kraj bio nastup u Wimbledonu ili na Olimpijskim igrama u Parizu. Wimbledon će biti održan od 1. do 14. srpnja dok će teniski turnir na Olimpijskim igrama započeti 27. srpnja.

Kopirati
Drag cursor here to close