Prva borba Musaeva u Americi

Musaev u prvoj rundi uništio Outlawa

Što drugo reći nego da se Musaev uraganski vratio na pobjedničke staze 13 mjeseci nakon svoje posljednje borbe i poraza protiv Roberta de Souza. Azerbajdžancu je inače 32 godine, a bori se u lakoj kategoriji koja je trenutno vrvi kvalitetnim borcima.
Sport / Ostali sportovi | 23. 07. 2022. u 10:56 Bljesak.info/Fightsite.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon pet vezanih nastupa u Japanu, pod okriljem Rizina, Azerbejdžanac Tofiq Musayev je odlučio da predstavi malo i Bellatorovoj publici u Americi.

I to je napravio na najbolji mogući način. Nokautom u prvoj rundi borbe za sunaslov protiv Sidneya Outlawa. Nakon prvih desetak sekundi odmjeravanja Sidneyevih kretnji Musaev pogađa desnim krošeom nakon kojeg slijedi i lijevi, a Sidneyeve noge potom su vidno zaklecale što je Musaevu bio dovoljan povod da krene po ‘finiš‘. Posao je dovršio još jednim snažnim desnim krošeom nakon čega Sidney pada na pod, a sudac prekida borbu prije nego je Musaev uspio dobiti priliku za uputiti još nekoliko udaraca.

Što drugo reći nego da se Musaev uraganski vratio na pobjedničke staze 13 mjeseci nakon svoje posljednje borbe i poraza protiv Roberta de Souza. Azerbajdžancu je inače 32 godine, a bori se u lakoj kategoriji koja je trenutno vrvi kvalitetnim borcima. S druge strane, Sidney Outlaw je do ove borbe upisao 11 pobjeda u posljednjih 12 nastupa, a jedini koji ga je do sada u Bellatoru porazio bio je Michael Chandler. Ovakvom porazu nitko se nije nadao, pogotovo zato jer se radi o jednom jako kvalitetnom borcu.

Za one koji ne znaju, Musaev je aktivno sudjelovao u ratu Azerbejdžana i Armenije.

"Prijavio sam se u vojsku i krenuo na ratište. Rat je kao film, ali sve se dešava stvarno, svakodnevno se suočavaš sa smrću, gledaš prijatelje kako umiru lijevo i desno. Bilo je to veoma teško iskustvo", prizmao je Tofiq.

Kopirati
Drag cursor here to close