Povratak nakon duže pauze

Nadal: Nisam siguran za Australian Open

"Nisam uopće na 100 posto, nisam pokazao da se ravnopravno mogu natjecati s dobrim igračima. Imam previše toga što treba poboljšati, a za to treba vremena", Španjolac.
Sport / Ostali sportovi | 20. 12. 2021. u 09:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon pauze koja je trajala od početka kolovoza, Rafael Nadal se vratio na teniske terene. Odigrao je dva meča na turniru u Abu Dhabiju. U prvom je poražen od Andyja Murraya u dva seta, u drugom je bio bolji Shapovalov, u super tie breaku trećeg.

Za Rafu je bilo najvažnije da se vratio na teren, da je uspio bez problema odigrati dva meča, međutim, još uvijek nije siguran da će pojaviti na Australian Openu. Jednostavno, kako je sam priznao, Nadalova forma je daleko od idealne.

"Nisam uopće na 100 posto, nisam pokazao da se ravnopravno mogu natjecati s dobrim igračima. Imam previše toga što treba poboljšati, a za to treba vremena. Nakon Roland Garrosa za mene je bila prava katastrofa, ozljeda noge mi nije dozvolila da treniram kako bi trebalo. Prošlo je šest mjeseci od mog posljednjeg službenog meča i moram biti potpuno zdrav i spreman kako bih na terenu mogao raditi stvari koje želim", govori Nadal koji bi konačnu odluku mao donijeti vrlo brzo.

Australian Open se igra od 17. do 30. siječnja sljedeće godine:
"Moram prvo razgovarati sa svojim timom i tek ćemo nakon toga odlučiti o nastupu na Australian Openu", dodao je Španjolac.

Kopirati
Drag cursor here to close