Nije u pravoj formi

Nadal poražen na startu

Sport / Ostali sportovi | 03. 11. 2022. u 01:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je bio prvi nastup Nadala na jednom turniru nakon US Opena. Ždrijeb nije bio loš, Tommy Paul u drugom kolu. Međutim, čini se Rafa još uvijek nije u pravom ritmu. Iako je relativno lako uzeo prvi set.

Nekako se vidjelo, jer je ispustio na početku drugog Nadal break prednosti. U tie breaku, Amerikanac je vrlo siguran, vodi 4-1, koristi drugu set loptu. Iako je u nastavku meča znao pogoditi, return, servis, nekako je izgledalo kao da Rafa želi što prije otići na terena.

Krenuo je Paul breakom u trećem setu, još jednim za 4-1 je Nadalov povratak u meč učinio poprilično nemogućim. Na kraju je završilo 3-6, 7-6(4), 6-1. Paul je tako pomogao drugom Španjolcu, Alcarazu jer je Nadal imao šansu da se vrati na vrh ATP rang liste.

" Ovo je vjerojatno bio moj najbolji meč u karijeri. Već sam igrao protiv najboljih igrača, prvi put sam protiv Nadala bio poprilično nervozan, sada je to bilo drugačije. Sada sam bio puno mirniji, opušteniji, mislim da je to bilo jako važno. On je dobio prvi set, ali sam ja igrao jako dobro. Mislim da je moj prvi servis sjajno funkcionirao, ovo je moj najbolji meč u posljednja tri mjeseca sigurno" rekao je Paul nakon meča.

Kopirati
Drag cursor here to close