Bez problema u treće kolo

Novaku najveći problem vrućina

"Kada izađeš na teren, kada igraš dnevni termin, onda se pitaš nakon svega da li mi ovo treba u životu? Šalim se, mi treniramo po nekoliko sati u ovakvim uvjetima da bi se prilagodili", pojasnio je Novak.
Sport / Ostali sportovi | 31. 08. 2023. u 08:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je bez većih problema izborio plasman u treće kolo US Opena. Španjolac Zapata Miralles je osvojio ukupno šest gemova. Narednim protivnik Đokovića u trećem kolu je još jedan tenisač iz Srbije Laslo Djere koji je u tri seta eliminirao Francuza Gastona.

"Bio je težak meč. Igrali smo u ranijem terminu, kasnije je teren bio malo u sjenci, ali si i dalje mogao da osjetiš tu toplotu. Naravno, to moraš da prihvatiš. Nisam dobro počeo meč, ali su drugi i treći set bili jedan nivo više, tako da sam zadovoljan kako sam sve završio. Kada izađeš na teren, kada igraš dnevni termin, onda se pitaš nakon svega da li mi ovo treba u životu? Šalim se, mi treniramo po nekoliko sati u ovakvim uvjetima da bi se prilagodili. Ne možeš uvijek igrati u idealnim uvjetima, večernja i dnevna sesija se jako razlikuju. Moraš da budeš spreman, čak iako nisi, moraš sebi da kažeš da jesi", naglasio je Novak nakon meča.

Kopirati
Drag cursor here to close