MTBA

Obnovljena biciklistička signalizacija na području Podveležja

Sport / Ostali sportovi | 02. 04. 2015. u 20:11 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brdsko-biciklističko udruženje MTBA i udruženje My Way iz Mostara u suradnji sa Turističkom zajednicom HNŽ tijekom ožujka 2015. godine realizirali su projekt obnove biciklističke signalizacije na području Podveležja koja je nakon postavljanja 2012. godine bila oštećena.

Obnovljena signalizacija će pomoći svim posjetiteljia ovog područja u predstojećoj sezoni, a prvenstveno brdskim biciklistima, koji su iskoristili lijepo vrijeme posljednjeg vikenda u ožujku i uživali u vožnji ovim područjem.

Inače pored planine Velež, Turistička zajednica HNŽ je u protekloj godini implementirala projekt mapiranja i obilježavanja staza koje se mogu koristiti za brdski biciklizam i na planini Prenj, a za ovu sezonu planirano je mapiranje i obilježavanje ovakvih staza na planinama Čvrsnici i Čabulji, odnosno na potezu od Mostara preko Blidinja sve do Ramskog jezera, rekao je Đani Rahimić predsjednik brdsko-biciklističkog udruženja MTBA iz Mostara.

Ovakvim projektima Turistička zajednica HNŽ želi razviti avanturistički odnosno aktivni turizam koji je jako popularan u svijetu i na taj način privući što veći broj turista na područje Mostara i Hercegovine, odnosno cijele države.

Kopirati
Drag cursor here to close