Odbojka

Odbojkašice Igman Nature nakon pet setova nadigrale Mostar

Ilidžanski sastav se uspio kvalitetnom igrom, pogotovo u četvrtom setu, izboriti za tie-break.
Sport / Ostali sportovi | 06. 10. 2017. u 20:16 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odbojkašice ilidžanske Igman Nature danas su nakon velike borbe i pet setova igre s 3:2 savladale SOK Mostar u četvrtfinalu Kupa Federacije Bosne i Hercegovine.

Iako su dosta iskusnije gošće, koje su od ove sezone član Premijer lige, imale vodstvo od 1:0 i 2:1 u setovima, ilidžanski sastav se uspio kvalitetnom igrom, pogotovo u četvrtom setu, izboriti za tie-break.

Prvi set uvjerljivo je pripao gošćama koje su nakon 23 minute slavile s 25:13. Samo minut duže trajao je drugi set koji je pripao domaćoj ekipi rezultatom 25:18, dok je trećim periodom igre dominirao tim Mostara.  Hercegovke su za vodstvo od 2:1 u setovima slavile s uvjerljivih 25:11.

Četvrti set je možda bio i najbolji period igre domaćeg sastava koji je tie-break izborio nakon 20 minuta igre rezultatom 25:15.

Trijumf u četvrtom setu očito je bio pravi signal domaćim igračicama da su još u igri za pobjedu, što su dokazale kvalitetnom partijom i u posljednjem setu koji su riješile u svoju korist s 15:12 za konačnih 3:2, priopćeno je iz ŽOK Igman.

Kopirati
Drag cursor here to close