Natalija Stevanović

Operirala jetru, imala boginje, upalu pluća, danas je napravila senzaciju

Pola stomaka mi je izrezano, dug proces, nestvarno da se vratim na teren. Imala sam boginje, upalu pluća u toku korone i sada se najtežim, nije bilo lijepo" naglasila je Natalija.
Sport / Ostali sportovi | 05. 07. 2023. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpska tenisačica Natalija Stevanović napravila je veliku senzaciju na početku ovogodišnjeg Wimbledona. Trenutačno 225. igračica svijeta je nakon kvalifikacija u dva seta eliminirala Karolinu Pliskovu 6-2, 6-3, danas 19. na WTA rang listi, nekada najbolju igračicu svijeta.

"Toliko emocija, jednostavno sam mirna... Kako? Kada smo gledali ždrijeb, gledala sam s mužem i trenerom i navijali smo da budem ja i izašlo je moje ime. Ona je meni odgovarala po stilu igre, forehand, backhand, visoka igračica koja igra ravno i ima dobar servis. Bilo je prvo da počnemo, pa ćemo vidjeti dalje", rekla je nakon meča Stevanović.

Tamara Korpatsch je naredni protivnik, igračica koja je 122. na WTA listi.

"Nju sam izvukla kao lucky losera. Među prvima sam završila meč kvalifikacija, nijedan lucky loser nije htio izvlačiti, nju sam ja izvukla. Bit će to težak meč. U ženskom tenisu ne znamo sutra kako ćemo ustati, ona je više igrač koji igra na šljaci. Igrala sam u dublu protiv nje i dobili smo je lagano Japanka i ja", dodala je Stevanovićeva koja je prošla puno toga teškog u svom životu.

"Prošla sam mnogo, operirala jetru prije osam godina. Pola stomaka mi je izrezano, dug proces, nestvarno da se vratim na teren. Imala sam boginje, upalu pluća u toku korone i sada se najtežim, nije bilo lijepo" naglasila je Natalija. Ona je svoj trijumf proslavila plesom na terenu sa svojim suprugom ujedno i trenerom.

Kopirati
Drag cursor here to close