Treća sreća

Oženio se Boris Becker, izabranica mlađa 23 godine

Prvu suprugu Barbaru, Boris je prevario Ruskinjom Angelom Ermakovom, konobaricom u restoranu u kojem je večerao dok je ona rađala njihovog mlađeg sina.
Sport / Ostali sportovi | 17. 09. 2024. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Boris zna biti šarmantan i ljubazan kada to želi, ali također zna biti pravi vrag i povrijediti ljude oko sebe svojim izjavama. Zatvor ga nije učinio boljom osobom, on živi u svojem svijetu i misli da se svijet okreće oko njega", rekla je jednom prilikom Sharlely Kerssenberg, jedna od bivših Borisa Beckera.

I čini se kako nije bila daleko. Nakon izlaska iz zatvora, priča o preživljenju, bankrotu, Boris se vratio starim navikama. Ženama. Nakon dva braka, izvanbračnih veza, skandala, sada se zvanično oženio i treći put.

Supruga je Lilian de Carvalho Monteiro, financijska analitičarka investicijskih rizika koja je 23 godine mlađa od njega. Kako prenose mediji, vjenčanju je prisustvovalo osamdesetak članova njihovih obitelji i najbližih prijatelja u talijanskom ekskluzivnom ljetovalištu Portofinu.

Trodnevna svečanost održana je pod motom "La Dolce Vita", koji na talijanskom označava slatki život i hedonistički stil života, po kojem je Boris Becker i poznat.

Njegova prva djevojka je bila Benedicte Courtin, kćer šefa policije u Monacu. Nju je zaboravio onog trenutka kada je upoznao Barbaru Feltus. S kojom se slikao gol za naslovnicu magazina njemačkog Stern.

Barbaru je prevario Ruskinjom Angelom Ermakovom, konobaricom u restoranu u kojem je večerao dok je ona rađala njihovog mlađeg sina. 2009. godine je oženio Sharlely Lilly Kerssenberg. Ovaj brak je trajao devet godina nakon čega se Boris Becker upustio u veze s atraktivnim crnkama: Yoanom Montero, Laylom Powell te s Lillian De Carvalho svojom sadašnjom suprugom.

Kopirati
Drag cursor here to close