Skoči, osvoji

Red Bull Cliff Diving: Virtualni skokovi sa Starog mosta

Sport / Ostali sportovi | 15. 09. 2016. u 08:20 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecanje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva 2016 u Mostaru sve je bliže. U međuvremenu, i gledatelji u BiH mogu se okušati u skokovima sa visine od 28 metara – ali virtualno, u igrici na službenoj stranici prvenstva, a usput osvojiti i zanimljive nagrade.

Na Starom mostu ćemo 24. rujna gledati spektakularne skokove sa visine od 28 (muškarci) i 20 metara (žene). Naravno, ove visine rezervirane su za vrhunske svjetske skakače. No, ljubitelji skokova imaju priliku doživjeti „virtualno“ iskustvo skoka sa ove vrtoglave visine u Cliff Diving igrici (www.redbullcliffdiving.com/bs_BA/game).

Igrači mogu birati između devet ovosezonskih lokacija te deset skakača i šest skakačica iz stalne postave prvenstva. Cilj je, naravno, izvesti što bolji skok i sakupiti što veći broj bodova te upisati svoje ime na što višu poziciju na tabeli.

Organizatori natjecanja u Mostaru pozivaju sve one koji smatraju da imaju talenta za skokove – barem one virtualne, da to pokažu igrajući igricu, a najbolji među njima bit će nagrađeni.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je odabrati Mostar kao lokaciju, dok se skakači/skakačice mogu birati po vlastitoj želji. Broj pokušaja je neograničen, a nakon odigrane igrice rezultat treba upisati na tabelu za BiH.

Igrač koji do četvrtka 22. rujna do 12h bude imao najbolji rezultat na tabeli igrača iz BiH, osvojit će nagradu za dvije osobe, koja se sastoji od specijalnog tretmana i mjesta za gledanje takmičenja 24. rujna u Mostaru te ulaza na afterparty.

Također će dobiti priliku da se popenju na platformu za skokove i osobno se uvjere kakav je osjećaj biti na 28 metara visine iznad Neretve.

Ime pobjednika biće objavljeno u četvrtak 22. rujna na Facebook stranici natjecanja. Pobjednik svoju nagradu može prepustiti i nekome drugom, a ako na dan natjecanja ne bude mogao biti u Mostaru, nagradu preuzima sljedeći najbolje rangirani igrač.

A igračima se preporučuje da ove nedjelje, 11. rujna, od 15:50h na Red Bull TV pogledaju direktan prenos Red Bull Cliff Diving natjecanja  u Walesu i vide kako to rade najbolji svjetski skakači i skakačice (http://www.redbull.tv/live/AP-1KNHPR4WS1W11/red-bull-cliff-diving-world-series). Na Red Bull TV također možete pogledati snimke prethodnih natjecanja.

U međuvremenu, sva događanja u prvenstvu pratite na www.redbullcliffdiving.com i Facebook stranici prvenstva.

Kopirati
Drag cursor here to close