Kao i prošle godine

Sakkari: Osjetila sam miris marihuane...

"Osjećao se miris marihuane, mislim da je dolazila iz obližnjeg parka. Rekla sam to i sucu. I prije dvije godine, kada sam ovdje igrala protiv Svitoline, osjećao se miris marihuane", rekla je Sakkari.
Sport / Ostali sportovi | 29. 08. 2023. u 16:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osma nositeljica, Maria Sakkari nije preživjela prvo kolo US Opena, što je naravno veliko iznenađenje. Bolja od nje je bila Rebeka Masarova, Španjolka 71. igračica svijeta u dva seta 4-6, 4-6. Ovo je već treći veliki Grand Slam turnir na kojem je Sakkari poražena u prvom kolu zaredom. U Australiji se uspjela probiti do trećeg kola, onda je krenulo redom Roland Garros, Wimbledon i sada US Open. Na presici se Grkinja rasplakala. 

"Ne znam što ću da uradim, ali mi se čini da je najbolje da odem na pauzu. Da uzmem odmor. Mnogo patim na terenu, ali u ovom trenutku ne želim da donesem nikakvu odluku. Stalno naporno treniram kako bih napredovala, možda mi je sada potrebno vrijeme. Da sam pružila samo 10 posto onoga što mogu, pobijedila bih. Međutim, u ovoj sezoni sam već izgubila mnogo ovakvih mečeva. Jednostavno, kao da nisam bila na terenu", rekla je nakon meča Sakkari pa je onda objasnila kako je tijekom istog osjećala miris marihuane na terenu.

"Osjećao se miris marihuane, mislim da je dolazila iz obližnjeg parka. Rekla sam to i sucu. I prije dvije godine, kada sam ovdje igrala protiv Svitoline, osjećao se miris marihuane. Vježbala sam ovdje dan ranije, isto je bilo. Ne razmišljate baš o tome, jer sve do čega vam je stalo je samo da pobijedite. Pomirisala sam, ali to je bilo to. Međutim, najvažnije je da to nije na mene utjecalo negativno."

Kopirati
Drag cursor here to close