Bravo

Šarić i Ivanković zasjali i u Crnoj Gori - osvojili sedam medalja i pehar

Unatoč brojnoj i jakoj konkurenciji plivači Zrinjskog postigli su značajan uspjeh.
Sport / Ostali sportovi | 15. 07. 2024. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deseto međunarodno natjecanje Montenegro open 2024. održalo se 13. i 14. srpnja 2024. u Podgorici na Olimpijskom bazenu Morača. Kao jedno od najbrojnijih regionalnih plivačkih natjecanja okupilo je čak 422 natjecatelja iz 51 kluba. Sudionici su predstavljali 13 različitih država: Albaniju, Azerbejdžan, Bosnu i Hercegovinu, Njemačku, Kosovo, Sjevernu Makedoniju, Crnu Goru, Poljsku, Sloveniju, Srbiju, Tursku, Ujedinjene Arapske Emirate i Sjedinjene Američke Države.

Na natjecanju su nastupila tri plivača Sveučilišnog plivačkog kluba Zrinjski: Ivan Ivanković, Noa Šarić i Jan Kovač. Pratio ih je trener Marinko Ferenc.

Foto: SPK Zrinjski / Plivače je na natjecanju pratio trener Marinko Ferenc.

Unatoč brojnoj i jakoj konkurenciji plivači Zrinjskog postigli su značajan uspjeh. Isplivali su iznimno dobra vremena, popravili vlastite rezultate i osvojili ukupno sedam medalja i pehar. U Mostar su se vratili bogatiji ne samo za nabrojane nagrade nego i za jedno vrijedno sportsko iskustvo, priopćilo je vodstvo kluba.

Noa Šarić i u Podgorici se istaknuo kao najbolji plivač u svojoj kategoriji te dobio svoj 14. pehar. Za tu prestižnu titulu izborio se osvojivši čak četiri zlatne medalje i to u sljedećim kategorijama: 400 m slobodno, 100 m slobodno, 200 m slobodno i 50 m slobodno.

Foto: SPK Zrinjski / Noa Šarić

Ivan Ivanković nije dugo odmarao nakon povratka iz Litve s Europskog juniorskog prvenstva. Svoje plivačke uspjehe nastavio je nizati i u Podgorici gdje je osvojio zlato na 50 m slobodno te bronce na 50 m delfin i 100 m slobodno.

Plivači i plivačice Zrinjskog još uvijek vrijedno treniraju, a za sljedeći vikend planiraju nastup na natjecanju u Trebinju. U klubu smo ponosni na brojne dosadašnje uspjehe naših članova i veselimo se svim izazovima koji su tek pred nama!

Kopirati
Drag cursor here to close