Neumsko ljeto 2022.

Smotra mažoretkinja ''Neumske mažoretkinje i gosti'' oduševila neumsku publiku

Smotra je započela svečanim defileom u 19:30 sati na glavnoj neumskoj šetnici čime su mažoretkinje pokazale svoju eleganciju i gracioznost, a neumski gosti su ih nagradili gromoglasnim pljeskom.
Sport / Ostali sportovi | 27. 06. 2022. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju, 26. lipnja na sportskom igralištu hotela ''Zenit'' održana je prva smotra neumskih mažoretkinja pod nazivom ''Neumske mažoretkinje i gosti''. Ovogodišnja smotra mažoretkinja u Neumu odvija se u sklopu manifestacije ''Neumsko ljeto 2022.''.

Uz neumske mažoretkinje, sudjelovali su još i timovi iz Livna, Ljubuškog, Novog Travnika, Dubrovnika, Zadra i Trilja. Smotra je započela svečanim defileom u 19:30 sati na glavnoj neumskoj šetnici čime su mažoretkinje pokazale svoju eleganciju i gracioznost, a neumski gosti su ih nagradili gromoglasnim pljeskom.

Nakon svečanog defilea uslijedio je prigodni program koji je vodila Renata Rimac, voditeljica plesnog kluba ''Paganini'' pod kojim djeluju neumske, ljubuške i livanjske mažoretkinje. Večerašnju, prvu smotru u Neumu, službeno je otvorila predsjednica O. V. Neum, Daniela Matić.

Voditeljica Renata udijelila je zahvalnice Općini Neum kao glavnom sponzoru smotre, ravnateljici OŠ Kardinala Stepinca Neum Zorici Sentić, Marini Grbešić te Blanki Matić, neumskoj mažoretkinji. Naime, Blanka je zaslužna za ideju nastanka neumskih mažoretkinja.

Mažoretkinje su oduševile neumsku publiku veselim i marljivo uvježbanim pokretima. Pokazale su svoje vještine u tehniciranju mažoret štapom, ali poslale i poruku o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću, međusobnom druženju i suradnji. Svi timovi najljepši su ukrasi i promotori svojih gradova.

Kopirati
Drag cursor here to close