Na putu prema vrhu bh. odbojke

SOK Mostar, rehabilitacijski centar "Život" i teretana "Good Feeling Gym" potpisali ugovor o suradnji

Vodstvo Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru pobrinulo se da igračice dobiju još bolje uvjete za treniranje, te su potpisani ugovori o suradnji sa Rehabilitacijskim centrom "Život" i teretanom "Good feeling gym".
Sport / Ostali sportovi | 26. 09. 2024. u 08:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sveučilišni odbojkaški kluba Mostar krenuo je u novu sezonu pobjedom i najavio borbu za sami vrh ljestvice.

Vodstvo Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru pobrinulo se da igračice dobiju još bolje uvjete za treniranje, te su potpisani ugovori o suradnji sa Rehabilitacijskim centrom "Život" i teretanom "Good feeling gym".

Medicinska skrb i fizička priprema

"Ulazimo u novu sezonu sa novim vodstvom i stožerom. Imamo dosta pomlađenu ekipu studentica Sveučilišta u Mostaru. Potporu ove sezone klubu daje i Sveučilište u Mostaru na čemu smo jako zahvalni. Ovim sporazumom pokrenuto je partnerstvo sa dvije ozbiljne institucije koje će brinuti i fizičkoj pripremi i zdravlju naših igračica. Naše igračice će imati najbolju medicinsku skrb u rehabilitacijskom centru Život, dok će priča suradnje sa teretanom 'Good feeling gym' omogućiti našim igračicama najbolju fizičku pripremu za utakmice koje su pred njima. Ovo sve dovoljno govori koliko smo ozbiljno pristupili novoj sezoni i vjerujem da će sve ovo imati izuzetno pozitivan učinak na rezultate SOK Mostar ove sezone. Naš cilj će uvijek biti osvajanje lige i uložiti ćemo maksimalne napore da dođemo do toga rezultata u što kraćem roku", izjavila je nakon potpisivanja ugovora o suradnji ravnateljica Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru i direktorica SOK Mostar Anita Glibić.

Dodala je kako tim SOK Mostar čini 17 igračica od kojih su 15 studentice Sveučilišta u Mostaru koje dolaze iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

Foto: PR / Igračice i vodstvo Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru s predstavnicima Rehabilitacijskog centra Život i teretane Good feeling gym

"Imamo i naše dvije djevojke iz Mostara koje su u prvom timu, a koje su prošle našu školu odbojke i danas su na razini da mogu igrati ligaške utakmice. To je jasan pokazatelj kako naša škola odbojke radi jedan odličan i veliki posao i želimo da svake godine pojačamo naš prvi tim igračicama koje su poniknule u našem klubu", dodala je Glibić.

Plodonosna suradnja

Vlasnik rehabilitacijskog centra "Život" Darko Bilić istaknuo je kako je sporazum potpisan na obostrano zadovoljstvo, te kako je uvjeren da će suradnja dati velike plodove.

"Dobili smo čast da radimo s ovim klubom i da brinemo o njihovim igračicama. Isto tako, dobili smo i odgovornost da osiguramo odgovarajuću uslugu kako bi sezonu prošli što bezbolnije, kako bi sezona prošla u znaku športskih uspjeha koje će krasiti i zdravlje igračica, a ne problemi s druge strane. Današnji moderni sportovi iziskuju puno žrtve kako fizičke tako i psihičke zato je jako bitno da tijelo bude u balansu i odgovarajuće pripremljeno za sve izazove. Također za klub smatram da su dobili uslugu najsuvremenijih usluga fizioterapije s najnovijim metodama kako bi se igračice u slučaju povreda što brze vraćale na teren. Napraviti ćemo inicijalni pregled svih igračica kako bi procijenili njihovo stanje i na taj način spriječili neke ozbiljnije ozljede, a onda tijekom sezone smo tu za bilo što da im treba, od masaže pa do ostalih usluga. Nadam se da neće biti potrebe za ozbiljnijim intervencijama", rekao je Bilić.

Vratiti SOK Mostar u vrh bh. odbojke

Davor Grabovac dodao je kako se teretana 'Good feeling gym' rado odazvala pozivu na suradnju, te kako je konačni cilj vratiti SOK Mostar u vrh bh. odbojke.

"Drago mi je da su ravnateljica Glibić i njezini suradnici prepoznali naš rad i vrlo rado smo se odazvali pozivu na suradnju. U rekordnom roku smo dogovorili sve što je trebalo dogovoriti. Kao što mi gradimo jednu lijepu priču, to isto radi SOK Mostar i odlučili smo zajedno graditi nove uspješne priče. Naš primarni zadatak je da ekipu dovedemo u optimalno stanje fizičke pripreme. Nismo imali nešto pretjerano vremena do sada za realizaciju ovoga cilja, ali u danima i tjednima pred nama ćemo to sigurno učiniti. Idemo vratiti SOK  Mostar u Premijer ligu. Ovaj klub pripada samom vrhu odbojke u BiH i to ćemo svi zajedno ostvariti", poručio je Grabovac.

SOK Mostar već ove nedjelje, 29. rujna, u dvorani na Bijelom Brijegu igra u 15 sati prvu domaću utakmicu ove sezone. Iz kluba se nadaju kako će popularne "sokice" imati značajnu potporu sa tribina, te kako će novom pobjedom pokazati kako će se ove sezone boriti za sami vrh ljestvice.

Kopirati
Drag cursor here to close