Orka - Arena Cup

SPK Zrinjski zasjao u svom Mostaru: 11 medalja i pehar, oboren državni rekord i osvojen challenge

Najsjajniji od svih još jednom je bio Noa Šarić koji je osvojio prva mjesta u svim isplivanim disciplinama te pehar za najuspješnijeg natjecatelja u svojoj kategoriji, a zatim i challenge natjecanje kupa na 50 m slobodno.
Sport / Ostali sportovi | 07. 07. 2024. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plivači Zrinjskog zabilježili su velike uspjehe na 8. međunarodnom plivačkom mitingu Orka - Arena Cup održanom u subotu 6. srpnja 2024. u Mostaru. Između 349 natjecatelja iz Danske, Austrije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine, SPK Zrinjski predstavljalo je 33 plivača i plivačica. Nastupali su pod budnim okom svojih trenera: Marinka Ferenca, Dinka Cvitkovića, Minje Grubišić, Luke Mandića i Lovre Vlahe.

Mlada ekipa Zrinjskog pokazala se u najboljem mogućem svjetlu, isplivani su mnogi osobni rekordi, ali i vrijedan državni rekord u najpopularnijoj plivačkoj disciplini 50 m slobodno.

Sjajnim medaljama okitili su se:

Noa Šarić - zlato x 4 (50 m slobodno, prsno, leđno i delfin);
Petar Crnjak - zlato (50 m prsno), srebro (50 m leđno);
Viktor Jurešić - srebro (50 m leđno);
Marija Ćavar - bronca x 2 (50 m slobodno i leđno);
Lovro Bagarić - bronca (50 m leđno);
Anđela Talić - bronca (50 m prsno).

Najsjajniji od svih još jednom je bio Noa Šarić koji je osvojio prva mjesta u svim isplivanim disciplinama te pehar za najuspješnijeg natjecatelja u svojoj kategoriji, a zatim i challenge natjecanje kupa na 50 m slobodno. Najvrjedniji rezultat isplivao je upravo u 50 m slobodno gdje je značajnom vremenskom razlikom oborio državni rekord.

Kopirati
Drag cursor here to close