Rodoč

Mostarska Orka najbolja na mitingu ''Sprintko 2023.''

Za najbolje plivače mitinga u svojim kategorijama proglašeni su; Aljoša Stanić, Klara Drlja i Merjem Čampara.
Sport / Ostali sportovi | 08. 05. 2023. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U konkurenciji 14 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine s ukupno 240 plivača, u statistici medalja, mostarska ''Orka'' je zauzela prvo mjesto na trećem po redu međunarodnom plivačkom mitingu ''Sveučilišni kup - SPRINTKO 2023".

Miting je naime održan proteklog vikenda na  Sveučilišnom bazenu u Rodoču i to u organiziciji Kluba vodenih sportova ''Orka'' i Kluba vodenih sportova Sveučilišta u Mostaru ''SUM''.

''Orku'' je na ovom mitingu predstavljao 31 plivač, koji su osvojili ukupno 16 medalja, od čega 11 zlatnih, 4 srebrene i 1. brončanu medalju.

Osvajači medalja za ''Orku'' na ovom mitingu bili su: Joško Rozić, Aljoša Stanić, Merjem Čampara, Klara Drlja i Miro Ivanković.

''Bilans medalja je svakako mogao biti još veći jer je nekoliko plivača osvojilo četvrta mjesta sa zaista minimalnim zaostacima za trećim mjestom'', priopćeno je iz KVS ''Orka'' Mostar.

Foto: KVS Orka / Mostarska Orka najbolja na mitingu u Rodoču

Za najbolje plivače mitinga u svojim kategorijama proglašeni su; Aljoša Stanić, Klara Drlja i Merjem Čampara.

Nekoliko plivača ovog mostarskog kluba upisalo je po prvi put svoje nastupe, dok je ostatak ekipe u većini disciplina popravio svoja najbolja vremena. Treneri u pratnji naših plivača na ovom mitingu bili su; Alena Ćemalović, Mateo Vidaković, Petra Cvitković i Dino Jelin.

Plivači ovog mostarskog kluba nastavljaju sa treninzima i pripremama za natjecanja koja ih očekuju u sljedećem razdoblju, a svakao ono najbitnije je Državno prvenstvo koje ih očekuje početkom sljedećeg mjeseca. Škola plivanja Kluba vodenih sportova ''Orka'' nastavlja intenzivno raditi, a upisi novih članova traju do 15.5., naveli su iz ovog kluba.

 

Kopirati
Drag cursor here to close