O eventualnom kraju karijere

Srđan Đoković: Novakov kraj? Za jedno godinu i pol...

"Da neki drugi i mlađi zauzmu svoje mjesto... Ne da je kraj, ali za jedno godinu i pol bi mogao biti. To je moja želja kao oca, mislim da bi se trebao prestati baviti ovim strašno teškim poslom", kaže tata Srđan.
Sport / Ostali sportovi | 26. 07. 2023. u 15:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srđan Đoković nema često u medijima, međutim kada se pojavi često podigne prašinu. Tako je ovaj put jer je otvoreno progovorio o mogućem kraju karijere Novaka Đokovića. Novakov otac Srđan smatra da bi uskoro mogao završiti karijeru:

"Da neki drugi i mlađi zauzmu svoje mjesto... Ne da je kraj, ali za jedno godinu i pol bi mogao biti. To je moja želja kao oca, mislim da bi se trebao prestati baviti ovim strašno teškim poslom. Ovo nije sport, ovo je strašno težak posao. U svakom pogledu, fizički i psihički. On od života ima i dalje vrlo malo jer je maksimalno vrlo posvećen ovom poslu. Evo već 30 godina i ne odustaje od toga ni milimetra", rekao je Srđan Đoković za Sportal.

Podsjetimo, Đoković je otkazao nastup na ovogodišnjem izdanju ATP turnira iz serije Masters 1000 u Torontu, koji će se igrati od 7. do 13. kolovoza, a kao razlog je naveo umor.

Kopirati
Drag cursor here to close