"Mo klub" Mostar organizira

Svjetski festival sporta u Mostaru

Svjetski festival sporta uključuje takmičenje u više disciplina svih sportova snage, računajući nadmetanje u bodybuildingu i fitnessu, te power liftingu.
Sport / Ostali sportovi | 10. 06. 2024. u 14:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bodybuilding klub "Mo klub Mostar" nastavlja s organizacijom prestižnih sportskih događaja u gradu na Neretvi. Tako će se ove godine u Mostaru, 15. lipnja održati Svjetski festival sporta.

Predstavništvo Svjetske fitness federacije (WFF) za Bosnu i Hercegovinu, sa sjedištem u Bodybuilding klubu (BBK) "Mo klub" Mostar dobilo je organizaciju svjetskog festivala sporta, a odluka o dodjeli ovog događaja međunarodnog renomea donesena je na Kongresu Svjetske fitness federacije (WFF) u Berlinu.

Svjetski festival sporta uključuje takmičenje u više disciplina svih sportova snage, računajući nadmetanje u bodybuildingu i fitnessu, te power liftingu. Pod naravno pokroviteljstvom Svjetske fitness federacije (WFF), koja je nastala od najstarije bodybuilding federacije "NABBA" 1968 u Njemačkoj. Pobjednici će dobiti pravo nastupa u Las Vegasu.

U organizaciji je uključen novoizabrani predsjednik svjetske fitness federacije za Ameriku Branko Todorović jedno od najpoznatijih imena fitness industrije. Kao i ranije direktor organizacije je Amel Bajgorić koji je ujedno predsjednik šampionskog malonogometnog kluba Stari Grad Staklorad. Podršku za ovu organizaciju kao i do sada dao je sportski savez grada Mostara s novoizabranim predsjednikom Ekremom Čolakhodžićem. Također treba istaći kako je kompanija "Proteini Si" jedan od sponzora ovog događaja koji je za sudionike pripremio poklon pakete, 

Tu je neizostavna podrška jedne od najboljih turističkih agencija Ventura Travel koja dugi niz godina podržava i prati sve manifestacije i takmičenja bodybuilding klub "Mo klub Mostar". Posebnu podršku "Mo klub Mostar", kao organizatoru dao je gospodin Graeme Lancefield, predsjednik Svjetske fitness federacije (WFF). 

Kopirati
Drag cursor here to close