Zagrijavanje pred meč

VIDEO I Tata Fury udario glavom člana Usykovog tima

Tijekom medijskoj predstavljanja borbe koja je na raspored u subotu stvorila se gužva u kojoj je John glavom udario zasad neimenovanog člana Usykovog tima.
Sport / Ostali sportovi | 14. 05. 2024. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Toliko očekivani okršaj između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka je napokon tu. Sada već uobičajeno posljednjih nekoliko godina, mjesto radnje će biti dvorana u Riyadhu. Zagrijavanje je već počelo, pali su i prvi udarci, ali van ringa.

Nije udarao Usyk, nije niti Tyson, ali jeste Fury senior. I to glavom. Problematični Furyjev otac, John našao se u glavnoj ulozi. Tijekom medijskoj predstavljanja borbe koja je na raspored u subotu stvorila se gužva u kojoj je John glavom udario zasad neimenovanog člana Usykovog tima

Video: Gužva četiri dana prije borbe 

Stvorila se velika gužva, ali je Tysonov otac na vrijeme "sklonjen". John Tyson je od ranije poznat kao poprilično problematična osoba. 2011. godine je osuđen na zatvorsku kaznu jer je godinu dana ranije ozlijedio oko muškarcu s kojim se potukao.

11 godina zatvorske kazne izrečeno je Johnu Furyju koji je nesretnog muškarca ostavio djelomično slijepim tijekom tučnjave koja je nastala na aukciji automobila. John je iz zatvora pušten 2015. godine. Tyson nije bio prisutan kada se incident dogodio, dok je John nešto kasnije uputio izvinjenje.

"Iskreno izvinjenje svima koji su uključeni u ovaj incident. Emocije i tenzije rastu. Taj čovjek je pokazao nepoštovanje prema mom sinu. Spomenuo je mog sina i onda se to dogodilo", pojasnio je John.

Kopirati
Drag cursor here to close