U nedjelju 9. 6.

Tradicionalno biciklističko hodočašće u čast sv. Ante

U organizaciji Društva pedagoga TZK Ljubuški, te biciklističkih klubova Mostar, Brotnjo, i Ljubuški u nedjelju 9. lipnja održati će se tradicionalno biciklističko hodočašće u čast sv. Ante.
Sport / Ostali sportovi | 03. 06. 2024. u 13:11 S. G.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Društva pedagoga TZK Ljubuški, te biciklističkih klubova Mostar, Brotnjo, i Ljubuški, u nedjelju 9. lipnja održati će se tradicionalno biciklističko hodočašće u čast sv. Ante.

Biciklisti će iz Mostara prema Ljubuškom krenuti u 8 sati ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača. U 9.30 sati planiran je polazak iz Čitluka s pristiglim biciklistima iz Mostara te se ruta dalje nastavlja prema Međugorju uz kratko zadržavanje ispred crkve sv. Jakova.

 Foto: Plakat biciklističkog hodočašća

Dalje se nastavlja ispod Križevca preko Miletine i Crnopoda do Humca i svetišta sv. Ante gdje će u 11 sati biti sveta misa nakon koje će uslijediti blagoslov biciklista.

Druženje će se nakon toga nastaviti u restoranu "Mandića jaz" koji se nalazi na Čeveljuši, prekrasnom mjestu uz rijeku Trebižet. Ovo biciklističko hodočašće okuplja veliki broj biciklista iz svih biciklističkih kubova Hercegovine pod sloganom „Zdrav duh u zdravom tijelu“ a cilj mu je popularizacija rekreativnog biciklizma za sve uzrasne kategorije.

Kopirati
Drag cursor here to close