Nakon poraza u finalu

Tucak: Srebru se ne možeš veseliti

"Znate kako je, veseliš se zlatu, veseliš se bronci. Srebru se ne možeš veseliti. Bili smo grozni u obrani, nismo ispoštovali dogovore", rekao je nakon utakmice Tucak.
Sport / Ostali sportovi | 11. 08. 2024. u 16:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je bilo četvrto finale za reprezentaciju Hrvatske na Olmpijskom turniru. Sve je počelo u Atlanti, Španjolska je bila bolja 7:5. U Londonu je osvojeno zlato (Italija), nakon čega slijede dva okršaja protiv Srbije. U Brazilu je bilo 11:7, sada u Parizu 13:11. Izborniku Hrvatske, Ivici Tucku, samo je zlato sa Olimpijskih igara nedostajalo u njegovoj kolekciji te je bio vidno razočaran:

"Čestitam ekipi Srbije, koja je danas bila bolji protivnik, tu nema nikakve dileme. Oni su od prvog trenutka bili koncentriraniji. Ušli smo konfuzno, puno pogrešaka obrane, prije svega. A onda se na to nadoveže napad. Trofeji se osvajaju obranom, a ne napadom. Ostaje žal veliki i tuga i to je to", rekao je Tucak pa dodao:

"S druge strane treba naći snage te biti ponosan na ovu medalju. Znate kako je, veseliš se zlatu, veseliš se bronci. Srebru se ne možeš veseliti. Bili smo grozni u obrani, nismo ispoštovali dogovore. Nismo bili pravi za zlato, to treba priznati. Srbija je odigrala fantastičnu utakmicu.'

Kopirati
Drag cursor here to close