Plivački klub Velež

Upis je u tijeku: Ljetni raspored Veležove škole plivanja počinje u ponedjeljak

''Tijekom perioda postojanja kroz naš Klub i našu Školu plivanja je prošlo na desetine tisuća djece od kojih su mnogi postali uspješni plivači''.
Sport / Ostali sportovi | 30. 06. 2022. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, 4. srpnja, Škola plivanja Plivačkog kluba ''Velež'' počinje s ljetnim rasporedom svojih programa i aktivnosti: obukom neplivača za djecu i odrasle te mogućnošću usavršavanja plivačkih tehnika za one koji znaju samostalno plivati.

''Ono na što možemo biti posebno ponosni je to da u ponedjeljak ne počinje nego se nastavlja odlična atmosfera na treninzima uz veoma dobru zabavu, smijeh i nezaboravne trenutke uz koje ćemo naučiti plivati te stvoriti dobru bazu znanja za prelazak u natjecateljski dio Kluba'', kazali su iz PK Velež.

Plivački klub ''Velež'' će 1. srpnja proslaviti svoj 70. rođendan povodom kojeg će biti organizirane razne aktivnosti.

''Tijekom perioda postojanja kroz naš Klub i našu Školu plivanja je prošlo na desetine tisuća djece od kojih su mnogi postali uspješni plivači, državni prvaci, osvajači međunarodnih mitinga, reprezentativci i državni rekorderi''.

Treninzi Škole plivanja će se održavati ponedjeljkom i utorkom u poslijepodnevnim terminima u Gradskoj banji na Trgu Musala. Sve informacije možete dobiti na Facebook i Instagram profilu Kluba te putem telefona na broj +387 61 528 298.

Kopirati
Drag cursor here to close