Love treće zlato zaredom

Vaterpolisti Srbije u finalu

Danas je svoj dan imao Nikola Dedović koji je postigao četiri gola, dok je tri dodao Nikola Jakšić. Radoslav Filipović je imao deset obrana i svakako je dao veliki doprinos u trijumfu Srbije.
Sport / Ostali sportovi | 09. 08. 2024. u 16:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Srbije je osigurala još jednu medalju s Olimpijskih igara i još uvijek može osvojiti treće zlato zaredom. U današnjem polufinalu, vaterpolisti Srbije su odigrali najbolju utakmicu na turniru, savladali su Amerikance 10:6.

Amerikanci koji su do sada kroz povijest osvojili tri srebra i jednu broncu, tako će morati čekati na neku novu priliku za zlato. Danas su imali jako loše realizaciju igrača više što je sve više dolazilo do izražaja kako je utakmica prolazila. Utakmica je rezultatski bila otvorena do prvog gola Srbije za 7:4.

Do tog trenutka, Amerikanci su nekako držali korak, ali nakon toga polako je utakmica odlazila u jednosmjernu ulicu. Danas je svoj dan imao Nikola Dedović koji je postigao četiri gola, dok je tri dodao Nikola Jakšić. Amerikanci su imali 5/14 realizaciju igrača više, Srbija daleko efikasnija, 7/8. Radoslav Filipović je imao deset obrana, Adrian Weinberg upisao 13.

Kopirati
Drag cursor here to close