Nakon ulaska u finale

Vekić: Tolika nervoza, nisam to u životu imala

jedan od četiri naslova, Donna je osvojila 2021. u talijanskom Courmayeuru i baš na putu ka toj tituli prvi i jedini put pobijedila buduću suparnicu u finalu Olimpijskih igara u Parizu.
Sport / Ostali sportovi | 02. 08. 2024. u 07:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ono što nije napravila u Wimbledonu, jeste u Parizu. Na Olimpijskim igrama. Korak više. Izborila je plasman u finale, osigurala je medalju. U godini kada je Donna Vekić razmišljala o prestanku igranja profesionalnog tenisa.

Zanimljivo, jedan od četiri naslova, Donna je osvojila 2021. u talijanskom Courmayeuru i baš na putu ka toj tituli prvi i jedini put pobijedila buduću suparnicu u finalu Olimpijskih igara u Parizu, Qinwen Zheng.

"Nemam riječi trenutno, toliko sam sretna, a i imam toliko olakšanje što sam ušla u finale.To je jedan od velikih ciljeva od početka moje karijere, otkad sam se počela baviti tenisom, ne znam što bi vam rekla. Igram na zemlji, koja mi najmanje odgovara i da mi je netko rekao da ću tu ući u finale, ne bih vjerovala. Ali trudila sam se svaki meč do kraja. Nisam znala kako se zovem na početku, a bome ni na kraju. Tolika nervoza, nisam to u životu imala, pokušavala sam ne misliti previše i onda sam bila u totalnoj zoni", rekla je za HRT Donna Vekić nakon ulaska u finale. O samo finalu kaže:

"Finale nikad nije lagan meč, ali ja sam svoj cilj ispunila, i definitivno ću konačno uživati u meču. Raspored je stvarno bio brutalan, danas ću stvarno iskoristiti dan za oporavak i napraviti sve da budem spremna za meč."

Kopirati
Drag cursor here to close