Opasan pad bez težih posljedica

VIDEO I Alex Marquez pregazio svjetskog prvaka

Obojica su izgubili kontrolu, uslijedio je pad koji je bio poprilično neugodan, jer se moglo vidjeti kako je Marquez motociklom doslovno pregazio aktualnog svjetskog prvaka.
Sport / Ostali sportovi | 01. 09. 2024. u 23:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koliko žestoko dueli u svijetu motociklizma mogu biti, najbolje je pokazala utrka Moto GP-a u Aragonu. Borbu za treće mjesto vodili su Francesco Pecco Bagnaia i Alex Marquez. Šest krugova prije utrke Bagnaia je omeo Alexa Marqueza u jednom zavoju. Obojica su izgubili kontrolu, uslijedio je pad koji je bio poprilično neugodan, jer se moglo vidjeti kako je Marquez motociklom doslovno pregazio aktualnog svjetskog prvaka. 

Bagnaijev stožer zabrinuto se uhvatio za glavu, kao i velika većina gledatelja na tribinama, no Talijan je nedugo nakon pada ustao i djelovao kao da mu ništa nije bilo. Očito je zaštitna oprema učinila svoje. Što se tiče ostatka utrke, Marc Marquez napokon je osjetio okus pobjede, stigao je do prvog slavlja nakon 1043 dana. Iza slavljenika Marca Marqueza završio je Jorge Martin, a treće mjesto zauzeo je Pedro Acosta. Martin je tako povećao svoju prednost u odnosu na Bagnaiju u ukupnom poretku te sada ima 23 boda više. Do kraja sezone ostalo je još osam utrka.

 

Kopirati
Drag cursor here to close