I to je napravio

VIDEO I Đoković igrao tenis na Kineskom zidu

Kada je meč trebao početi i Đoković je vidio Yiboa kako izlazi na teren, našalio se da Yibo izgleda kao jak igrač, zbog čega je morao da se malo zagrije.
Sport / Ostali sportovi | 30. 09. 2024. u 01:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji put je igrao 2019. godine. Stefanos Tsitsipas je tada u četvrtfinalu eliminirao Novaka Đokovića. Koji se napokon vratio na veliki turnir u Šangaju. Prvi koji će biti nakon US Opena. Uz pomoć sponzora i organizatora turnira Novak se prije početka turnira našao na Kineskom zidu.

Trenutno četvrti tenisač svijeta je u sklopu promocije brenda "Lacoste", čije je zaštitno lice, igrao na Kineskom zidu gdje je specijalno za njega postavljen teren. S druge strane mreže je bio kineski glumac i pjevač Wang Yibo. Na žalost obojice, kiša je sve pokvarila.

Kada je meč trebao početi Đoković je vidio Yiboa kako izlazi na teren, našalio se da Yibo izgleda kao jak igrač, zbog čega je morao da se malo zagrije. Kako je padala jaka kiša, Novak Đoković i Wang Yibo su počeli da igraju polako kako bi izbjegli bilo kakvo proklizavanje po terenu.

Video: Đoković  na Kineskom zidu 

"Nolefam Kina, ja sam u Kini nakon pet godina, nedostajali ste mi. Mnogo, mnogo mi je žao, što se nismo vidjeli na aerodromu, odveli su me nekim okolnim izlazima, ali nadam se da ću vidjeti mnoge od vas ili u Pekingu, ili u Šangaju kada budem otišao tamo. Veoma sam uzbuđen što sam ovdje u Kini, prije svega zbog vas koji ste mi pružili nevjerojatnu ljubav svih ovih godina. Volim vas ", rekao je Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close