Enduro klub Gaas Tomislavgrad

VIDEO I King’s Path Extreme Enduro Race po sedmi put

Ova utrka boduje se i za državno prvenstvo BiH. Prvi dan natjecanja održat će se kvalifikacijski dio u kojem se vozači bore za startnu poziciju. Drugi dan natjecanja, utka kreće u 10 sati i vozi se 50 kilometara.
Sport / Ostali sportovi | 26. 07. 2023. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Enduro kluba Gaas iz Tomislavgrada, u subotu, 29. i nedjelju, 30. srpnja u Stipanićima kod Tomislavgrada bit će održana 7. međunarodna utrka “Kraljev put” ili službeno: King’s Path Extreme Enduro Race. Ova utrka boduje se i za državno prvenstvo BiH. Prvi dan natjecanja održat će se kvalifikacijski dio u kojem se vozači bore za startnu poziciju. Drugi dan natjecanja, utka kreće u 10 sati i vozi se 50 kilometara.

Utrka se vozi u tri kategorije i to ”Pro’, ”Amater” i ”Veteran” klasa, u kojima vozači trebaju prijeći zadanu rutu u što kraćem vremenu

Video: King´s Path Enduro Race Tomislavgrad 2022

Organizatori su istaknuli kako su u tijeku završne pripreme za uređenje baze utrke kao i trase kvalifikacijskog ”prologue-a” čime će sama staza za utrku biti uređenija i zahtjevnija uz vrhunsko označavanje odnosno markiranje.

Video: Sport Centar Darko Raič Enduro Club Extreme 

"Svi ljubitelji motora i brdske vožnje znaju da su ovo utrke pune adrenalina i da se ima što vidjeti. Dobro došli u Tomislavgrad na 7. međunarodnu King`s path Extrem enduro utrku", poručuju iz ovog kluba.

 
Kopirati
Drag cursor here to close