Swiatek spasila meč loptu

VIDEO I Osaka: Nisam sigurna ni jesam li imala meč loptu?

"Nisam sigurna ni jesam li imala meč loptu? Možda jesam. Jesam? To je sr..." rekla je Naomi nakon meča.
Sport / Ostali sportovi | 30. 05. 2024. u 01:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Puno toga je prošla posljednjih godina Naomi Osaka. Kao tenisačica, kao osoba, kao majka. Osvojila je Naomi, četiri GS titule u periodu od 2018. do 2021. godine. I onda su krenuli problemi.

Probli koji su bili sve veći i teži. Činilo se kako je kraj karijere realna opcija. Četvrtog dana Roland Garrosa je Naomi bila tako blizu velike pobjede. Iga Swiatek je dobila prvi set, Osaka je uzvratila. Tri put je uzela servis svojoj protivnici. U trećem je Naomi je vodila 3-0, 5-2, kod 5-4, je imala meč loptu. Kao da nije bila svjesna.

Video: Swiatek - Osaka 

.

"Nisam sigurna ni jesam li imala meč loptu? Možda jesam. Jesam? To je sr..." rekla je Naomi nakon meča.

"Plakala sam kad sam izlazila s terena, ali onda nekako shvatim da sam gledala Igu kako osvaja turnir prošle godine, a ja sam bila trudna. I ja sam nekako maštala da budem kao ona. Samo pokušavam ne biti prestroga prema sebi. Mislim da sam igrala jako dobro na omiljenoj podlozi Ige Swiatek. Ja sam ipak igračica tvrde podloge, voljela bih vidjeti kako ću igrati protiv Ige na svojoj podlozi, kako bi to završilo. Ja sam i dalje fokusiran na ono što mislim da mogu postići. I dalje se osjećam kao da mogu postići puno", istakla je Naomi.

Kopirati
Drag cursor here to close