Kompletirani parovi četvrtfinala

Zverev ispustio 2-0, Novak bez problema

Najviše uzbuđenja je ponudio meč Amerikanca Fritza i Nijemca Zvereva koji je još jednom posustao. Kada je bilo najvažnije. Da stvar bude gora Zverev je ispustio prednost od 2-0 u setovima.
Sport / Ostali sportovi | 09. 07. 2024. u 00:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompletirani su parovi četvrtfinala u muškoj i ženskoj konkurenciji na ovogodišnje Wimbledonu. Lorenzo Musetti, Alex De Minaur, Taylor Fritz i Novak Đoković su izborili svoje mjesto među osam.

Najviše uzbuđenja je ponudio meč Amerikanca Fritza i Nijemca Zvereva koji je još jednom posustao. Kada je bilo najvažnije. Da stvar bude gora Zverev je ispustio prednost od 2-0 u setovima. Za veliki preokret Tayloru Fritzu su trebala samo dva breaka, koliko god to čudno zvučalo. Jedan u trećem i jedan u petom setu. U tie breaku četvrtog, Zverev nije imao šanse. Fritz je sjajno servirao, Zverev u tri seta nije mao niti jednu break loptu. Fritz u četvrtfinalu igra protiv Lorenza Musettija.

Novak Đoković je sredio u tri seta, Holgera Runea. Danac je uhvatio devet gemova. Prvi pravi izazov za Novaka bi trebao biti sve bolji Alex De Minaur. Australac je imao manjih problema u četvrto setu, ali je na kraju prošao Francuza Filsa.

Kopirati
Drag cursor here to close