Puno mu znači!

VIDEO | Perišić Neymaru: Obrigado!

Sport / Qatar 2022 | 11. 12. 2022. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444)

Tijekom slavlja hrvatske nogometne reprezentacije nakon pobjede nad Brazilom, sin Ivana Perišića (33), 10-godišnji Leonardo, iskoristio je priliku kako bi pokazao poštovanje i čestitao najboljem brazilskom nogometašu, Neymaru (30).

Iako je zaštitar prvo signalizirao dječaku da se odmakne, Neymar je brzo shvatio njegove namjere i otišao u zagrljaj mališanu. Te su snimke obišle cijeli svijet, a Perišić je zahvalio brazilskoj zvijezdi na ponašanju u, za njega, veoma teškom trenutku.

"Obrigado Neymar, puno mu to znači", zahvalio je Perišić Neymaru na Instagramu, a odlučio je i sam podijeliti dirljivu snimku, prenosi 24sata.hr.

Hrvatska će u polufinalu SP-a u Katru igrati protiv Argentine, dok je Brazil ispao nakon raspucavanja penala i time ponovno ostao praznih ruku na najpopularnijem sportskom natjecanju na svijetu.

Neymar je poraz opisao kao "najteži u svojoj karijeri", a još uvijek nije poznato hoće li nastaviti reprezentativnu karijeru. Perišić igra drugo polufinale s Hrvatskom, a maleni Leo će biti tu da ga podrži...

Kopirati
Drag cursor here to close