Zanimljivo pitanje za izbornika Španjolske

Enrique: Seks noć prije utakmice može, ali orgije ne

Sport / Qatar 2022 | 26. 11. 2022. u 10:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo Svjetsko prvenstvo koje se igra u Kataru samo po sebi je ponudilo neke novine. Tako je recimo Španjolski nogometni savez
organizirao mogućnost da navijači postavljaju pitanja izborniku Enrique.

Dobro, Španjolska je ušla sedmicom u prvenstvo, pa je atmosfera ipak nešto drugačija, opuštenija. Pa su i pitanja bila takva. Posebno su zanimljiva ona koja su se odnosila na neke stvari koje nisu usko povezane s taktikom, postavom, izborom igrača. Tako je recimo Luis Enrique upitan dopušta li svojim igračima seks prije utakmica odnosno tijekom nekog natjecanja, španjolski izbornik je odgovorio.

" Smiješno je to zabraniti ili zabranjivati. To je nešto što smatram sasvim normalnim. Ne smeta mi ako se igrači seksaju noć prije utakmice, ali ne odobravam orgije. Ako ste na orgijama noć prije utakmice, to očito nije idealno, ali kad sam recimo trener kluba, igrači su kod kuće noć prije utakmice to me uopće ne zabrinjava. Ako je to nešto što rade onda je to zato što to trebaju i žele, ali ponavljam zdravorazumski! Svaki sa svojim partnerom. To je normalno. Kad sam bio igrač, ako sam bio kod kuće prije utakmice, sa svojom ženom, dobro... radili smo što smo morali" pojasnio je Enrique.

Kopirati
Drag cursor here to close