Novi potpis

Josip Kvesić na golu SRK Zrinjski

Nešto ranije, klub je produžio suradnju s trenerom Bernardom Mandarićem za još dvije godine.
Sport / Rukomet | 17. 07. 2024. u 08:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SRK Zrinjski je jači za još jedno novo ime u odnosu na prošlu sezonu. Radi se o iskusnom i provjerenom imenu, golmanu Josipu Kvesiću koji u ekipu Zrinjskog stiže iz Njemačke gdje je posljednjih 5 godina branio u niži ligama Bundeslige.

Svoju bogatu karijeru 36-godišnjak iz Širokog Brijega započeo je u ljubuškom Izviđaču s kojim je dva puta osvojio titulu Bosne i Hercegovine, a 5 puta bio je finalist kupa Bosne i Hercegovine. Pored toga Kvesić je jedno vrijeme igrao u Hrvatskoj i Francuskoj. Nešto ranije, klub je produžio suradnju s trenerom Bernardom Mandarićem za još dvije godine.

Uz Mandarića, u stručnom stožeru s ekipom će raditi kondicijski trener Damir Zadro i fizio Leo Vidović.

Bernard Mandarić trener je prve ekipe već 2 godine posjeduje EHF RINCK licencu II. kategorije, a polaznik je i 3. godine EHF RINCK edukacije.

Damir Zadro, magistar kineziologije i vrhunski karatist koji je osvajao medalje na velikim natjecanjima zaljubio se u rukomet i već 5 godina radi s rukometašima Zrinjskog koji su u rukometnim krugovima poznati po zavidnoj tjelesnoj pripremljenosti zahvaljujući njegovom radu.

Leo Vidović vrhunski sportski fizioterapeut s velikim iskustvom rada.

Kopirati
Drag cursor here to close