Doboj

Međunarodni rukometni turnir u Doboju: Gostima pokradene stvari, utakmica otkazana

Sport / Rukomet | 22. 08. 2015. u 09:09 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica za sedmo mjesto na Rukometnom TV turniru između dobojske Sloge i banjalučkog Borca, koja je danas trebala početi u 10 sati, otkazana je, priopćio je Izvršni odbor turnira.

U priopćenju se navodi da je za vrijeme sinoćnje utakmice između reprezentacije Saudijske Arabije i Borca obijena svlačionica crveno-plavih, te su otuđene njihove vrijedne osobne stvari i sportska oprema.

"Ovo je događaj koji se prvi put dogodio na Međunarodnom rukometnom TV turniru prvaka i ovom prilikom upućujemo i izražavamo iskreno žaljenje igračima, stručnom stožeru i rukovodstvu Borca, zbog ove neprijatne situacije", navodi se u priopćenju.

U Odboru sa nadaju da će počinitelji biti pronađeni i stvari koje su ukradene biti vraćene njihovim vlasnicima. Od 12 sati za peto mjesto igraju reprezentacija Saudijske Arabije i Ljubuški Izviđač.

Od 18 sati za treće mjesto igraju novosadska Vojvodina i turska Antalija. U 19:45 sati predviđena je revijalna mini utakmica rukometa, piše Srna.

Finalna utakmica planirana je za 20:30 sati između ekipa slovačkog Tatrana i slovenskog Gorenja, nakon čega slijedi ceremonija svečanog zatvaranja turnira.

Dobojski Međunarodni rukometni TV turnir prvaka uvršten je u natjecateljski kalendar Europske rukometne federacije i Svjetske rukometne federacije.

Kopirati
Drag cursor here to close