U Mostaru

Održan stručni seminar za suce i nadzornike RS Herceg Bosne

Predavači na seminaru bili su članovi Stručnog sudačkog povjerenstva, a jedan od glavnih predavača bio je iskusni nadzornik Mladen Raič, koji je sa sudionicima podijelio svoja bogata iskustva i znanja.
Sport / Rukomet | 14. 09. 2024. u 15:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je danas održan stručni seminar za suce i nadzornike Rukometnog saveza Herceg-Bosne. Seminar, koji je organiziralo Stručno sudačko povjerenstvo Rukometnog saveza Herceg-Bosne, okupio je članove udruge s ciljem usavršavanja znanja i vještina potrebnih za kvalitetno vođenje rukometnih utakmica.

Predavači na seminaru bili su članovi Stručnog sudačkog povjerenstva, a jedan od glavnih predavača bio je iskusni nadzornik Mladen Raič, koji je sa sudionicima podijelio svoja bogata iskustva i znanja. Teme seminara obuhvatile su pravila igre, postupke i zadatke sudaca, kao i situacije s kojima se nadzornici susreću tijekom vođenja utakmica.

Sudionici su imali priliku sudjelovati u interaktivnim radionicama i raspravama, gdje su analizirali različite scenarije s terena, što je doprinijelo unaprjeđenju njihove pripremljenosti za nadolazeće rukometne izazove. Ovaj seminar pokazuje predanost Rukometnog saveza Herceg-Bosne kontinuiranom razvoju svojih članova s ciljem podizanja standarda suđenja i praćenja utakmica na višu razinu.

Kopirati
Drag cursor here to close