Živjela od donacija

27-godišnjak osumnjičen za ubojstvo starice

Osumnjičeni je priveden u službene prostorije, gdje je u tijeku kriminalistička obrada, nakon čega će u zakonski predviđenom roku biti predan Kantonalnom tužiteljstvu Tuzlanskog kantona.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 11. 2022. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici u ponedjeljak su u Živinicama uhitili M.A. (27) zbog sumnje da je u nedjelju ubio Neziru Jašarević (91) u njezinoj kući u mjestu Ciljuge u Živinicama.

Osumnjičeni je priveden u službene prostorije, gdje je u tijeku kriminalistička obrada, nakon čega će u zakonski predviđenom roku biti predan Kantonalnom tužiteljstvu Tuzlanskog kantona na daljnje postupanje, priopćeno je iz MUP-a TK.

"Policijski službenici Uprave policije MUP TK-a/Sektor kriminalističke policije/Odsjek za opći kriminalitet i službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Živinice su radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela Ubojstvo počinjenog 30. listopada nad J.N. rođene 1931.godine iz Živinica, došli do operativnih saznanja o mogućem počinitelju istog, a radi se o M.A., rođen 1995. godine trenutno nastanjen u Živinicama", priopćeno je iz MUP-a TK.

U obiteljskoj kući u mjestu Ciljuge u Živinicama u nedjelju, 30. listopada, pronađeno je beživotno tijelo starice Nezire Jašarević, a očevid je pokazao da je ubijena, pišu Nezavisne

Starici je naneseno više ozljeda u gornjem dijelu tijela. Kako saznajemo, 91-godišnja starica nije bila dobrog imovinskog stanja i živjela je od donacija koje je dobivala od humanitaraca.

Kopirati
Drag cursor here to close