Nalog za uhićenje

Uhićen na sjeveru BiH po tjeralici policije iz Čapljine

Za njim je Policijska uprava Čapljina raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela 'Krađa'. Državljanin Srbije je kontroliran pri izlasku iz BiH na MGP-u Popovi.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 11. 2017. u 18:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe Granične policije Bijeljina 20.11.2017. slobode su lišili M. F. (1982.) nakon što je graničnim provjerama ustanovljeno da je za njim Policijska uprava Čapljina raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela 'Krađa'. Državljanin Srbije je kontroliran pri izlasku iz BiH na MGP-u Popovi.

Istoga dana pri ulasku u BiH na MGP-u Rača slobode je lišen državljanin BiH i Sjedinjenih Američkih Država M. S. (1956.) jer ga potražuje Općinski sud u Živinicama zbog kaznenog djela 'Ugrožavanje javnog prometa'. Tijekom dana bit će predati nadležnim tijelima.

Na MGP-u Brod pri izlasku iz BiH slobode je lišen D. Š. (1965.) jer je za njim Policijska uprava Zenica raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela 'Krađa'. Službenici PGP-a Brod 19.11.2017. predali su bh. državljanina pripadnicima PU Zenica, priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close