Užas u susjedstvu

Automobil uništio pola dvorišta pa završio na krovu

O nesreći su na Facebooku izvijestili vatrogasci JVP-a Ivanić-Grad. Na fotografijama vatrogasaca vidi se da je vozač vozilom uništio gotovo pola dvorišta.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 08. 2024. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Jvp Ivanić-Grad / Facebook / Automobil uništio pola dvorišta pa završio na krovu

Prometna nesreća dogodila se rano u nedjelju u Kloštar Ivaniću (Hrvatska). Automobil se okrenuo na krov, a prije toga uletio u dvorište kuće. 

O nesreći su na Facebooku izvijestili vatrogasci JVP-a Ivanić-Grad. Na fotografijama vatrogasaca vidi se da je vozač vozilom uništio gotovo pola dvorišta, piše Index.hr

"Jutrošnja intervencija - zaprimljena dojava u 5:30 od strane Županijskog vatrogasnog operativnog centra o požaru vozila, vozilo na krovu i osoba u vozilu.

Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno da se iz vozila samo dimi, što je malo olakšalo intervenciju. Uz nas na intervenciji bili i DVD Kloštar Ivanić, Hitna medicinska pomoć i policija.

Nakon što je osoba izvađena iz vozila, stavljena na nosila i predana HMP izvršena posprema i povratak. Na mjestu intervencija ostao DVD Kloštar Ivanić radi osiguranja i provođenja policijskog očevida", objavili su vatrogasci.

Kopirati
Drag cursor here to close