Uzeli i otišli

Automobilom presreli radnika kladionice: Uzeli novac, a potom zapalili vozilo

Vijesti / Crna Kronika | 11. 11. 2014. u 09:05 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak oko 16:40 sati u PS Novi Travnik prijavljeno je razbojništvo nad radnikom sportske kladionice 'Wiliams', koje je prema prijavi, izvršeno ispod viadukta na ulazu u Novi Travnik iz smjera Bugojna od strane 3 maskirane muške osobe naoružane vatrenim i hladnim oružjem.

Izvršitelji su sa vozilom marke VW-Passat, austrijskih registarskih oznaka blokirali put vozilu VW–Caddy, bh. registarskih oznaka, kojim je upravljao radnik kladionice i uz prijetnju oružja od istog oteli dnevni pazar u nepoznatom iznosu.

Nakon toga izvršitelji su se udaljili vozilom Passat u smjeru Novog Travnika. Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja upućena policijska patrola PS Novi Travnik, dok su ostale patrole vršile pretragu i blokadu područja Novog Travnika, a od susjednih policijskih stanica također je zatražena blokada njihovog područja.

Pretragom terena u mjestu Bučići, općina Novi Travnik ubrzo je pronađeno zapaljeno vozilo Passat, koje su koristili izvršitelji. Vatrogasna jedinica iz Novog Travnika ugasila je požar na vozilu, a očevid su izvršili službenici krim. policije PU Travnik, koji nastavljaju sa poduzimanjem i drugih istražnih radnji na otkrivanju izvršitelja, navodi se u izvješću MUP-a SBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close