Tučnjava

Banjalučani se potukli sa Turcima ispred kafane: Više ozlijeđenih

Iz Policijske uprave Banja Luka su priopćili da su 1. rujna oko 00.25 prijavljeno da je ispred ugostiteljskog objekta u Banja Luci, narušen javni red i mir tučom više lica.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 09. 2024. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sa subote na nedjelju oko ponoći u Banja Luci je došlo do tučnjave između dvojice muškaraca iz ovog grada sa trojicom državljana Turske u kojoj je više njih ozlijeđeno.

Iz Policijske uprave Banja Luka su priopćili da su 1. rujna oko 00.25 prijavljeno da je ispred ugostiteljskog objekta u Banja Luci, narušen javni red i mir tučom više osoba.

"Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da je došlo do fizičkog sukoba između lica Z.A. i A.A. oba iz Banjaluke i lica M.C., A.H. A.K. iz Republike Turske. Ozlijeđenim osobama je ukazana liječnička pomoć na Univerzitetkom – kliničkom centru Republike Srpske. O navedenom je obaviješten dežurni sudac Osnovnog suda u Banja Luci – Odjeljenje za prekršaje, kao i Služba za poslove sa strancima BiH – Terenski centar Banja Luka. Navedene osobe će biti sankcionirane zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru", naveli su iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close