Javno iznijela optužbe

Bivša supruga Gorana Ivaniševića: "Hvatao me za vrat i gušio..."

"Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio, a onda plakao i govorio da nije tako mislio, bojala sam se da li ću preživjeti misleći da djecu štitim od ekscesa", kazala je za Nacional Tatjana Dragović.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 07. 2024. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Tatjana Dragović / Tatjana Dragović

Bivša supruga teniskog asa Gorana Ivaniševića te poduzetnica i hrvatska manekenka Tatjana Dragović progovorila je za Nacional o, kako je navela, hororu s kojim se proteklih nekoliko godina suočila zbog prave hajke koju, tvrdi ona, Goran Ivanišević protiv nje vodi...

Prijavljen za obiteljsko nasilje

"Prije nekoliko dana, na zvono stana u Dalmatinskoj ulici gdje stanujem s obitelji, agresivno su počela zvoniti dvojica meni nepoznatih muškaraca. Sljedeća dva dana to se ponovilo", kazala je u velikom intervjuu Tatjana Dragović te je objasnila kako se upravo taj incident dogodio za vrijeme kada je njihova zajednička kći Amber Marija formalno Goranu Ivaniševiću darovala, odnosno prodala isti taj stan u Dalmatinskoj ulici.

Također, sumnja i da je to uzastopno zvonjenje usred noći označilo početak zastrašivanja kako bi se iz tog stana što prije iselila, prenosi Večernji.hr

Podsjetimo, krajem prošle godine kao bomba u medijima odjeknuo je skandal između aktera bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića i poduzetnice Tatjane Dragović te njihove kćeri Amber Marije. Proslavljeni je tenisač Goran Ivanišević podigao niz tužbi protiv Tatjane i njihove 20-godišnje kćeri Amber, a Tatjana je Gorana tužila za obiteljsko nasilje.

"Goran Ivanišević me hvatao za vrat i gušio, a onda plakao i govorio da nije tako mislio, bojala sam se da li ću preživjeti misleći da djecu štitim od ekscesa. Šutnjom sam samo godinama dopuštala da snaga njihovog oca samo raste", između ostalog stoji na naslovnoj stranici Nacionala.

Odvjetništvo zaključilo predmet 

Kako je Nacional doznao od izvora vrlo bliskog samom DORH-u, gotovo tri godine nakon što je Dragović kazneno prijavila svog bivšeg supruga za obiteljsko nasilje, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu nije ju izvijestilo o rezultatima te prijave – dapače, taj predmet Odvjetništvo je zaključilo i arhiviralo a da nije, kako zakon nalaže, o rezultatima svojih izvida službeno obavijestilo prijaviteljicu.

DORH time nije učinio samo formalni propust nego je Tatjanu Dragović de facto spriječio u tome da nakon što je njena prijava očito odbačena, privatnim putem nastavi goniti Ivaniševića.

Ako se prisjetimo, bivši tenisač Goran Ivanišević i jedna od najljepših hrvatskih manekenki Tatjana Dragović zajedno su bili od 1998. godine, a vjenčali su se tek 2009. u američkom gradu San Pedru.

Odabrali su tu lokaciju daleko od očiju javnosti i znatiželjnih pogleda, a tada su imali već dvoje djece. Njihovom braku došao je kraj 2013. godine te je svatko okrenuo novu stranicu u životu.

Kopirati
Drag cursor here to close