Tragedija

Detalji nesreće u kojoj je poginuo policajac: Bili u potjeri za vozilom, pa na njih naletio Golf

Prometna nesreća u kojoj je sudjelovao i automobil "Golf" dogodila se na raskrižju Ulice knjaza Miloša i Bulevara Milutina Milanković iza ponoći, u 1:40 sati.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 06. 2024. u 12:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policajac Miodrag Savić (27) smrtno je stradao u sudaru na raskrižju u Banja Luci, dok su dva policijska službenika i vozač drugog automobila ozlijeđeni, priopćeno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužiteljstva.

Policijski službenici bili su u vozilu Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske "Škoda Octavia" prilikom obavljanja radnih zadataka.

Prometna nesreća u kojoj je sudjelovao i automobil "Golf" dogodila se na raskrižju Ulice knjaza Miloša i Bulevara Milutina Milanković iza ponoći, u 1:40 sati.

Policijskim vozilom upravljao je policijski službenik Aleksandar Vuković (31), a s njim su bili Savić na mjestu suvozača, te Rastko Crljić (21), dok je za volanom "Golfa" bio Marko Vujmilović (24) iz Laktaša.

Kako Mondo saznaje, policajci su jurili neodgovornog vozača koji je prošao kroz crveno na semaforu, dok je sa druge strane naletio "Golf", koji je udario u službeno policijsko vozilo koje se kretalo velikom brzinom.

Ozlijeđenima je pomoć ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru RS-a.

Očevid je obavila dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Hana Vranješević zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za sigurnost prometa.

Tužitelj je naložio da se poduzmu sve potrebne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti prometne nesreće.

Naložena je obdukcija tijela stradalog koja će biti obavljena u Zavodu sa sudsku medicinu RS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close