Uznemirenost

Drugu noć zaredom pucnjava u Zenici, jedna osoba ranjena

Vijesti / Crna Kronika | 05. 05. 2017. u 20:26 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U središtu Zenice, na lokatiletu Stare Čaršije u petak navečer je došlo do pucnjave. Za sada nije poznato tko su akteri pucnjave, ali se navodi da je jedna osoba ozlijeđena, te su brojne policijske ekipe 'okupirale' su ovaj dio grada.

Kako tvrde očevici u pucnjavi su ispaljena četiri metka, nakon čega je nastala panika među građanima, posebno jer se u tom dijelu grada nalaze brojni ugostiteljski objekti.

Do nesreće je došlo kada je nepoznata osoba na muškarca inicijala T. S. ispalila više hitaca iz vatrenog oružja, koji je tom prilikom zadobio teže tjelesne ozljede.

"U ulici Muhameda Seida Serdarevića večeras u 20:50 sati došlo je do upotrebe vatrenog oružja od nepoznate osobe koja je pucala na muškarca T. S. (35) koji je tom prilikom zadobio teže tjelesne ozljede donjeg ekstremiteta i nije životno ugrožen", kazali su za Klix iz MUP-a ZDŽ.

Ozlijeđeni je prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, a na mjesto događaja su izašli pripadnici MUP-a ZDŽ i dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ZDŽ koji rukovodi očevidom.

I u četvrtak navečer su Zenicom odjekivali pucnjevi. Kako navodi Zenicablog, pucnjava u četvrtak se dogodila u Travničkoj ulici ispred O.Š. 'Miroslav Krleža'. Nepoznata osoba pucala je u smjeru P.E. (1985.), ali nije zadobio ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close