M-17

Epilog nesreće u Salakovcu: Sedmero ozlijeđenih, životno ugrožena starica, teško ozlijeđena djevojčica

Sedam osoba je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se danas u 13:35 sati dogodila u mjestu Salakovac, potvrđeno je iz MUP-a HNŽ.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 08. 2024. u 19:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedam osoba je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se danas u 13:35 sati dogodila u mjestu Salakovac, nedaleko od istoimenog tunela na cesti Mostar-Sarajevo, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

U nesreći su, podsjetimo, sudjelovala tri vozila, Golf kojim je upravljao M.M. (38) iz Tuzle, E.K. (20) iz Sarajeva s automobilom Audi te V.A.M. (79) koja se nalazila za upravljačem Opela.

V.A.M. je zadobila teške tjelesne ozljede, opasne po život. Teško je ozlijeđena i 11-godišnja djevojčica, I.M. koja se nalazila u vozilu Golf.

Lakše tjelesne ozljede su zadobili vozači M.M. i E.K. te putnici iz vozila Golf, A.M. (36) i A.M. (16) te suvozačica iz Audija, S.K. (20).

Na mjestu nesreće su uz ekipe Hitne pomoći intervenirali i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar koji su unesrećene izvlačili iz slupanih automobila.

Zbog ove nesreće, odnosno, očevida koji su na mjestu nesreće obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, pod nadzorom Tužiteljstva HNŽ, promet je bio potpuno obustavljen, nakon čega se odvijao naizmjenično.

Kopirati
Drag cursor here to close