Bljesak na licu mjesta

Gacko: Pronađeno tijelo jednog radnika

Vijesti / Crna Kronika | 03. 12. 2014. u 09:12 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijelo Miloja Miletića (27), radnika Rudnika Gacko, pronađeno je jutros u rijeci Gračanici, a potraga se nastavlja za Slobodanom Žarkovićem (43), potvrdio je Srni direktor Rudnika Srđan Milović.

Branislav Milidragović (28), radnik koji je preživio nesreću i koji je posao dobio prije mjesec dana, medijima je rekao kako je još u šoku i da je strašno to što se dogodilo.

Drugi radnik, Žarko Milicević je izrazio žaljenje za dvojicom stradalih kolega.

Čedo Filipović je također jedan od radnika koji je preživio nesreću. Rekao je kako ga je voda tri puta povlačila u dubinu ali da se uz Božju pomoć izvukao...

Galerija fotografija

Milović je precizirao kako je tijelo pronađeno jutros prije 8.00 sati, te da je u potragu za drugim radnikom uključeno više stotina ljudi, među kojima su radnici Rudnika i Termoelektrane Gacko, pripadnici čete za spašavanje iz Hidroelektrana na Trebišnjici, vatrogasci, planinari i izviđački odred iz Gacka, te Specijalna ronilačka jedinica MUP-a Republike Srpske, Gorska spasilačka služba iz Foče, spasioci iz Mostara i oko 40 ronilaca.

Portal Bljesak.info na licu je mjesta, te prati potragu za drugim nestalim radnikom. 

Minibus, koji je jučer ujutro prevozio šestoricu radnika Rudnika na posao, tijekom prelaska preko nabujale rijeke Gračanice zahvatila je bujica.

Četvorica radnika su se spasila iskočivši iz vozila u rijeku, dok su dvojica nestala.

Protiv vozača minibusa "Jugoprevoza Gacko" Borislava Ivaniševića (56) bit će podnesena prijava zbog izazivanja opće opasnosti, jer je prevezao minibus preko nedozvoljenog prijelaza, umjesto mostom koji se nalazio u blizini.

Kopirati
Drag cursor here to close