Potvrđena informacija

Istražitelji potvrdili: Među ubijenima Hrvat Milko Jozić; Teško ranjen državljanin Srbije

Vijesti / Crna Kronika | 14. 11. 2015. u 19:55 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Istražitelji su potvrdili da je među ubijenima u Parizu i Hrvat Milko Jozić, koji je živio u belgijskom gradu Liegeu, potvrdilo je Ministarstvo vanjskih poslova RH za N1.

Jozić je jedan od najmanje 129 ljudi koji su izgubili život u krvavom piru koji se dogodio u petak uvečer, u prijestonici Francuske.

Kako je potvrdio pariški tužitelj Francois Mulins, u napadima je ozlijeđeno više od 350 osoba, od kojih je 99 u kritičnom stanju.

Većina ubijenih je nastradala u napadima u dvorani Bataclan gdje se održavao koncert benda Eagles of Death Metal.

Poslije terorističkog napada u Parizu o Ljiljani Pavlović Atanasković rodom iz Kraljeva nema nikakvih vijesti, dok je njen suprug Aco Pavlović, koji je sa Ljiljanom prodavao šalove francuske reprezentacije pred utakmicu s Njemačkom teško ranjen i kritičnom je stanju, objavio je RTS.

U obitelji 40-godišnje Ljiljane Pavlović Atanasković, kojoj se poslije terorističkog napada u Parizu gubi svaki trag, pored telefona neprestano su majka Snežana, otac Budimir, brat Milan, baka Marija i kćerka Tamara koja jedina ima snage za razgovor.

"Zvala me je tetka i rekla mi je da je Aco u kritičnom stanju, da moju majku uopće ne mogu naći i da ništa ne znaju o mojoj majci. Tražili su je svuda u svim bolnicama. Ja samo hoću da znam je li moja majka živa. Da je živa, ona bi se javila, ne bi me toliko sekirala", kaže Ljiljanina kćerka Tamara Đorđević.

O Ljiljaninom suprugu Aci, koji je rođen u Parizu, njegove sestre, koje također žive u francuskoj prijestolnici, javile su Atanaskovićima da je on u kritičnom stanju i da se nalazi u bolnici. "Aco je u teškom stanju, operirao je glavu, ruku, noge, sav je u zavoju, u cijevkama je, čovjek živi, samo što ne umre", kaže Tamara.

Ispred stadiona u Parizu Aco i supruga Ljiljana bili su, po tvrdnjama obitelji, na metar udaljenosti. Ostalo im je da prodaju svega deset šalova pa da krenu kući. Međutim, tu ih je zatekla strašna eksplozija, prenosi RTS.

 

Kopirati
Drag cursor here to close