Migranti

Iz Drine izvučeno tijelo bebe: Broj žrtava porastao na 10

Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova pretragom Drine na području Ljubovije, gdje se prevrnuo čamac s migrantima, pronašli i tijelo bebe.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 08. 2024. u 17:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik Vlade Republike Srbije i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova pretragom Drine na području Ljubovije, gdje se prevrnuo čamac s migrantima, pronašli i tijelo bebe, dok je policija Republike Srpske iz Drine izvukla tijelo još jedne muške osobe.

"Pretragom terena koja intenzivno traje od noćas, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova pronašli su danas oko 15:30 sati, u mjestu Lonjin nizvodno niz Drinu, u blizini obale, beživotno tijelo bebe starosti oko devet mjeseci", kazao je Dačić.

"Ona je, nažalost, i deseta žrtva prevrtanja čamca s migrantima koji su iz Srbije pokušali da pređu ovu rijeku između mjesta Drlače kod Ljubovije i Orlice u općini Zvornik. Beba je bila s majkom čije je tijelo ranije danas izvučeno iz rijeke. Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije do sada su izvukli tijela šest muškaraca, žene i bebe, dok su pripadnici policije RS pronašli tijela dva muškarca. Pretraga se i dalje nastavlja", izjavio je Dačić.

Kopirati
Drag cursor here to close